Šola v naravi: na obisku v Apparatusu

 
Foto: Anže Tomić

Foto: Anže Tomić

 

Po vseh pravilih bi si morali doma najprej pripraviti sendvič s poli salamo, rezino gaude in kislo kumarico, v nahrbtnik pa spakirati še pomarančni sok Pingo. Pa tega nisva storili.

Po vseh pravilih bi morala šola v naravi vsebovati vsaj malo stika z naravo, pa ga ni. Sva bili pa v stiku s kletjo stanovanjskega bloka za Bežigradom.

Ampak vznemirjenje je bilo enako prijetno. Greva v neznano. Le da je neznano kar hitro postalo znano in še udobno hkrati.

Saj v družbi Anžeta Tomića drugače najbrž niti ne biti. Drži pa, da tega nisva posebej osebno preverili pri 191 predhodnikih, ki so gostovali v njegovem podkastu Apparatus.

V glavnem, Strašno hudi so uradno postali legitimni člani družbe. Najdete jih v Apparatusu pod zaporedno številko 192, ki jo zdaj nosijo s ponosom.

 

Da vam ne bo treba noro brskati, lahko zgolj kliknete na ⚡️to povezavo ⚡️.

 

V vsakem primeru Klara in Maja Anžetu pojasnjujeva zakaj, kako, od kod sploh … se je vzel podkast Strašno hudi. Pa tudi, kdo vse sploh so strašno hudi in kaj jih žene.

Če slučajno odkrijete prosto 1 uro in 6 minut, prisluhnite pogovoru.

V njem pa ne boste izvedeli, da smo po obisku studia v Anžetovi kleti vseeno šli še na bližnji hribček, tako da lahko utemeljeno trdiva, da sva se udeležili še ene šole v naravi. Pa še foto dokaz lahko vidite.

  • Sicer pa prisluhnite tudi kateri od prejšnjih 191 izdaj Apparatusa in vsem neštetim, ki bodo sledili 192.